DRIM Metro Oostplein

Dynamische Reizigersinformatie Metro: de displays op de stations die de wachttijd aangeven voor reizigers. Plaats hier op- en aanmerkingen over de displays.
Post Reply
User avatar
AlwinSitton
Lid
Posts: 9
Joined: 18 Oct 2008, 17:32

Post by AlwinSitton » 18 Oct 2008, 19:58

Niets is zo vervelend als de metro missen. Ik werk bij Foka in Rotterdam. Ik stap altijd op en uit op Oostplein als ik naar mijn werk moet. In de avond, om 18:00 uur, loop ik altijd via de Admiraliteitskade naar de metro. Je gaat dan met de trap of roltrap naar beneden, vervolgens moet je nog een lange gang door om vervolgens bij de poortjes uit te komen. Je weet nooit of dat je op tijd bent, ik moet altijd rennen door de gang om op tijd te zijn.

Ik mis gewoon een aantal DRIM's in de gang, zodat je weet hoeveel minuten je nog hebt voordat de metro komt. Nu loopt je je altijd te haasten om op tijd te zijn. Je weet dus nooit of je op tijd bent voor de metro.
'Let op dit perron loopt schuin'

User avatar
Rik
Lid
Posts: 4275
Joined: 09 Nov 2003, 14:17
Location: Spijkenisse
Contact:

Post by Rik » 19 Oct 2008, 00:41

Ja, kunnen ze de hele stad wel volhangen met DRIM's. Je kan allicht een brief naar de RET sturen, misschien zijn er meer signalen van reizigers dat ze daar een DRIM missen. Wellicht kan er dan één gemonteerd worden.
We geven de metro kleur!

User avatar
MichaBen
Lid
Posts: 10929
Joined: 12 Oct 2003, 21:15
Contact:

Post by MichaBen » 19 Oct 2008, 01:16

Ze mogen wel 1 van de mini drims van Coolhaven daar hangen, want daar hebben we op Coolhaven toch geen ene sodemieter aan <_< Daar hangen in de hal 2 mini drims naast elkaar die geven al jaren lang altijd exact hetzelfde weergeven ipv dat ze allebei een ander spoor aangeven. En als ik langs kom geven ze ook altijd allebei spoor 1 aan terwijl ik de andere kant op moet :ph34r:

Simon
Lid
Posts: 4739
Joined: 12 Oct 2003, 12:47
Location: Rotterdam

Post by Simon » 12 Dec 2008, 18:19

Vandaag heb ik op station Oostplein een interessante verkeerde treinlengte op de DRIM gezien. Op perron 1 werd wagendienst 559 richting Schiedam Centrum om 16:35 aangeduid als vier(!)wagentrein, het was een driewagentrein. En wagendienst 565 die op Oostplein passeerde om 16:39 richting Nesselande langs perron 2 werd aangegeven als éénwagentrein, maar was een tweewagentrein.
Als ik een christen-democraat een hand geef, tel ik altijd mijn vingers na...>>Als ik een liberaal een hand geef, wil hij die privatiseren...>>Als ik een socialist een hand geef, wil hij die delen...

User avatar
MichaBen
Lid
Posts: 10929
Joined: 12 Oct 2003, 21:15
Contact:

Post by MichaBen » 12 Dec 2008, 18:37

Ach ja, verkeerde treinlengtes. Ik meld het tegenwoordig niet eens meer op het forum, sinds ze weer ontkoppelen na de ochtendspits in Ommoord en Nesselande gebeurd dit zo vaak...

Simon
Lid
Posts: 4739
Joined: 12 Oct 2003, 12:47
Location: Rotterdam

Post by Simon » 12 Dec 2008, 18:45

Ja, maar het gebeurt niet zo vaak dat er een viertje op de Calandlijn wordt aangegeven, dus dit leek mij wel noemenswaardig...
Als ik een christen-democraat een hand geef, tel ik altijd mijn vingers na...>>Als ik een liberaal een hand geef, wil hij die privatiseren...>>Als ik een socialist een hand geef, wil hij die delen...

User avatar
remy94
Lid
Posts: 115
Joined: 29 Feb 2008, 18:44
Location: capelle aan den ijssel opstap slotlaan

Post by remy94 » 13 Dec 2008, 00:12

Op Capelsebrug kwam er een 2tje terwijl er een 4tje stond richting capelle :huh:
station slotlaan

User avatar
Tristan
Lid
Posts: 2826
Joined: 27 May 2004, 22:33
Location: Rotterdam
Contact:

Post by Tristan » 13 Dec 2008, 01:04

Laatst stond er op de DRIM op Sdc een enkeltje terwijl het in werkelijkheid een tweetje was. Foto is een beetje ongelukkig genomen...
Wij zijn aardig onderweg. Jij ook?

User avatar
mitchell1993
Lid
Posts: 369
Joined: 12 Feb 2007, 22:39

Post by mitchell1993 » 19 Dec 2008, 17:36

vandaag was het weer feest met verkeerde treinlengtes, dienstwagen 554 werd aangegeven als 3tje terwijl het een 2tje was, en dienstwagen 570 werd vreemd genoeg aangegeven als enkeltje terwijl het een 2tje was.

User avatar
bijna
Lid
Posts: 63
Joined: 13 Dec 2003, 14:27

Post by bijna » 20 Dec 2008, 06:26

mitchell1993 wrote:vandaag was het weer feest met verkeerde treinlengtes, dienstwagen 554 werd aangegeven als 3tje terwijl het een 2tje was, en dienstwagen 570 werd vreemd genoeg aangegeven als enkeltje terwijl het een 2tje was.
Wat een ellende zeg, je zal maar bij het verkeerde bordje staan moet je dat hele stuk terug lopen. :angry: Misschien ben ik simpel hoor maar is dit zo verschrikkelijk belangrijk om te posten???? :rolleyes: dat een 3tje een 2tje is en een enkeltje eigenlijk een een 2tje is......

User avatar
deTube
Lid
Posts: 190
Joined: 03 Dec 2003, 21:37
Location: Capelle aan den IJssel

Post by deTube » 20 Dec 2008, 06:56

bijna wrote: Wat een ellende zeg, je zal maar bij het verkeerde bordje staan moet je dat hele stuk terug lopen. :angry: Misschien ben ik simpel hoor maar is dit zo verschrikkelijk belangrijk om te posten???? :rolleyes: dat een 3tje een 2tje is en een enkeltje eigenlijk een een 2tje is......
Nou er zal een viertje op staan en er komt niks, dat is ellende :o

Post Reply